hyvaa huomenta!

klo on 5.30 Perussa, Limassa ja uni loppu jo.

Saavuttiin eilen tanne I kanssa seikkailun jalkeen. Hki-Vantaa-lentokentalla maihinnousukortit vietiin pois ja huonoina uutisina sanottiin, ettei paasta reissuun, koska viisumit puuttuu. Siina KLM:n palvelupisteelle ja puhelimet laulamaan, etta eihan taa homma voi nain menna. Tunnin osottamisen jalkeen, saatiin anteekspyynto ja lupa nousuun. Tytot on juossu ja kovaa koko lentokentan halki, silla koneeseen lastaaminen oli jo alkanu.

Lennettiin tanne Amsterdamin kautta ja kaytiin vahan kurkkailemassa 4tunnin vaihtoaikana Alankomaita. Odotus oli suht kivuton, lahinna paassa jyskytti vaan ajatus, etta paastiin tanne.

Amsterdamista- Lomaan lento kesti rapiat 12h. Lento meni lahinna ak:n osalta nukkuessa, valilla suunniteltiin reissua ja sitten taas nukkumaan. TUlipa katsottua Smurffot-elokuva kans. Aivotoiminnan kannalta hyva vaihtoehto.

Nyt ollaan siis Limassa, Perun paakaupungissa ja taalla on mukavat 23 lamminta ja kosteaa. Hiukseni ovat jalleen kiharat.

Matka jatkuu tanaan Suomen suurlahestyn kautta Cuscoon bussilla, jossa tullaan nailla nakymin olemaan ainakin 5paivaa. Tsekataan Macchu Picchu samalla. Cuscosta vaihdetaan maata Boliviaan ja sielta jossain kohtaa hipsitaan takas Peruunn, Ecuadoriin ja Kolumbiaan.

2,5 kk edessa, Can´t wait!!

Asenteella ja terveella jarjella:

E