hej!

aika menee nopeasti kun on hauskaa ja internetin ihmeellinen valtatie täällä päin maailmaa... no, ei aina ole niin kummoinen. Uusia sanankäänteitä oppii nopeasti ja eri kielillä kun rakkaudella kirjoitettu sähköpostiviesti katoaa cyberavaruuteen.

Joten silläkin riskillä, että netti kosahtaa nyt, kertausta edelliseen.

Etelä-Afrikka kohteli meitä hyvin, vaikka talvi painoi sielläkin päälle. Läheisyys lämmitti edelleen ja M:n talvimakuupussi :)

Etelä-Afrikasta  otimme suunnaksi Mosambikin auringon, lämmön ja rantojen toivossa. Emmekä pettyneet! Ensimmäinen etappi Tofo ja onnelliset rantaleijonat. Elämässä tapahtuu ihmeellisiä käänteitä ja tällä reissulla mitä pidemmälle mennään ja mitä lähemmäksi tulee kotiinpaluu, sitä enemmän huomaa oppineensa itsestään ihmisenä. Ympäristö ja tilanteet voivat muuttua, mutta itsensä kanssa pitää aina tulla toimeen. 

Tiivistelmä tähän asti tapahtuneesta. Sambia oli hyvä, Namibiassa kokattiin hyvää ruokaa bonarina hiekkaa hiuksissa, Etelä-Afrikka oli mielenkiintoinen ja iso ja Mosambik on kaunis.

ja sitten parhaaseen osioon. Kertausta edelliseen kuvien muodossa:

Image oli kaveri Sambiassa. Rakkaudella luetut lehdet.

Namibiassa, Windhoekissa pääsi ottamaan aurinkoa. Jippii!

Swakopmund ja pro-hiekkalautailijat. (Koira halusi esitellä parempaa puoltaan)

 

Reissua vielä jäljellä vajaa kuukausi, joten älkös olko murheisia! Kotimaani ompi Suomi ja kaikki tiet vievät sinne (sori, Rooma on niin last season).

 

Kolme muskettisoturianne

I, M &E