lisaa tekstia ja kuulumisia :)

talla viikolla alotettiin harjoittelu pediatrisessa HIV-yksikossa. sairaalan rytmi on hyvin erilainen kun Suomessa. Ollaan paasty ottamaan HIV-pikatesteja lapsilta tai vauvoilta. Vanhin oli 3kk vanha.  Hyvin opettavaista, asiat kerrotaan hyvin perusteellisesti, mutta todellisuus on kylla osittain hyvinkin karu. HIV-laakitys on taallakin ilmanen, mika sai allekirjoittaneet hyvin iloisiksi. Lyhenteet tuottavat hieman ongelmia, mutta niita opitaan koko ajan lisaa. Verenpaineen mittaus manuaalisesti sai sh-opiskelijat hieman punastelemaan... Muut hoitajat sai isot hymyt ja tod.nak. naurut kulman takana, mutta sisulla mentiin!

Uskomatonta, mutta totta E ei o myohastynyt viela kertaakaan!! Danks to M ja hyva vuorokausirytmi.

Lenkkeily/liikunta kuuluu paivasuunnitelmaan. Edelleenkin M juoksee ja E hifistelee perassahiihtajana. Naapurin pojista toinen paljastui himoliikkujaksi ja M sai kaverin. E hifistelee naapurin toisen pojan kanssa. "Me coffee, you tea" kun toiset venyttelee parvekkeella.

M on kehittanyt neuvottelutaitojaan. Jalkahierontaa saksalaiselta laakarilta :) E tuijotti viereisella sohvalla jotain pornahtavalta kuulostaa etela-afrikkalaista saippuaoopperaa.

Meidan blokki on hiljentynyt. Eurooppalaiset on eristetty omaan blokkiin. Ei midist. Meilla on hauskaa ja muut opiskelijat hipsii tanne jubailemaan meidan kanssa.

Brunaa on tullu ihan kivasti. Miten saada hyva rusketus taalla: makaa parvekkeella muurin takana piilossa bikineissa, mutta pida huoli, ettei kukaan naa! (saksalaisia laakariopiskelijoita ei lasketa, toim. huom.)

jatkoa ajatellen, tekstissa esiintyvat pojat= naapurin poitsut. Onko muuten mtn kivempaa kuin tulla harjottelun jalkeen kampille ja loytaa kaksi miesta keittiosta ruuanlaittopuuhista?!! lounas parvekkeella :) meilla toimii hyva tiimityoskentely. koulutus hieman kesken viela. me jouduttiin nimittain tiskaamaan....

elama on ja voi edelleen hyvin. ei tassa muuta kuin hymya ja aurinkoa.

naapurintytot M ja E

p.s. mangot on loppunut maasta. painetta peliin torimyyjalle. kohta alkaa vallankumous muuten!!!